Dobro nebi se predstavljao nesto previse puno imam 20 godina 110 kila i 195m visine. Do letos sam drzao kilazu od oko 97 kila i to mi je bilo previse shljapka na sve strane blje.. posebno za muskarca. Fizicka aktivnost... sta je to? nazalost nisam u stanju da se bavim time svaki put posle nekog "jaceg" treniranja me ili uhvati glavobolja ili mucnina ili me bole kolena (akoje trcanje u pitanju) srecom mogu da vozim bajs ali mi otpadne dupe od voznje, zasto ne znam, valjda je sic losh. Ishrana mi je... sta znam uzas predpostavljam dorucak dva sendvica sa ono suhomesnato stalno isto i solja mleka, rucak sta keva spremi obicno zacinjeno do daske i peceno, vecera isto sto i za dorucak. Obicno popijem jednu nes kafu dnevno, kasika kafe kasika secera i bez vode smao mleko 2dcl. E sad najgora stvar, ako ne konzumiram slatko u toku dana, boli me glava onako fest, sa druge strane stalno me nesto bolucka i boli koji djavo je to ne znma kontam da cu do doktora, mada ce me verovatno vrteti po gomili testova... ko po obicaju (hronicni sinusitis, razlicita dijoptrija na ocima i sad jos neki dodatni problemi usled nabacenih kila, predpostavljam, ono boli me glava jos vise, osecam se uopsteno lose itd..)... no imam par pitanja koje ne bi pitao doktora:
1. Sta se podrazumeva pod zdravim doruckom ruckom i vecerom i kompletnim dnevnim obrocima, kako objasniti nekom koje cistokrvni mesojed da se treba jesti zdravije, a ne peci slaninu na masti? Postoji li negd emeni sa napisanom hranom i naravno da te namernice nisu luksuz tipa dorucak 200 grama tunjevine ok za te pare se kod mene u kuci jede 3 dana , tj postoji li jeftina zdrava hrana?
2. Nebitno za prvo pitanje, koje dijete su pravilne i NE UNISTAVAJU MISICNU MASU ujedno ne dovode do glavobolje, mucnine
itd.
3. Ovo mislim da ce biti najsmesnije pitanje al moram da pitam jer mi je ostala trauma od teretane, jedno vreme dok sam hteo i imao volje da se raspadam na masinama sam isao u teretanu oko 3 meseca, posle tri meseca sam skapirao da devojka ne uziva toliko u sexu koliko je ranije i na kraju kad sam uzeo stvar u svoje ruke razumeo sam da se smanjila, moze li mi neko objasniti zasto mi se penis smanjio od vezbi u teretani???
hvala unapred